İSTANBUL / KARTAL - Teğmen Burak Evirgen İlkokulu

Mevlüt ŞAHİN - Okul Müdürü

1973 yılında Sivas’ın Şarkışla ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Sivas’ta tamamladı.

1997 yılında Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. 2004 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Tezli Yüksek Lisans yaptı.

1997 yılında Ümraniye Ayşe Çarmıklı İlkokulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. Ardından Ümraniye ve Kartal ilçelerinin değişik okullarında sınıf öğretmeni, müdür yardımcısı ve müdür olarak görev yaptı.

2014 - 2023 yılları arasında Kartal Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu´nda müdür olarak çalıştı.

29 Temmuz 2023 tarihinde okulumuza müdür olarak atanmış ve halen görevine devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.