Kurum Adı : Teğmen Burak Evirgen İlkokulu
Faks : 0 216 387 11 54
WEB Adresi : http://tbeio.meb.k12.tr
Adres : Petroliş Mah. İzci Sok. No 12 Kartal/İSTANBUL

Aydınlık geleceğimizin, aydınlık yüzlerini yetiştirmek.

MİSYON
Okuyan, anlayan, araştıran, düşünen, soran, sorgulayan, çözüm odaklı düşünebilen, günceli çağdaş yaklaşımlarla değerlendiren, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi faydalı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, evrensel insani değerleri özümsemiş,bilimsel düşünmeyi rehber edinen, kendine güvenen bireyler yetiştirmektir

....

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : Doğalgaz - Kalorifer
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 09:00 - 14:40
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi : -

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kartal İlçe Merkezin 1 km mesafede yer almaktadır.
Ulaşım : Kartal - Esenket minübüsleri ve otobüs(KM30) güzergahı üzerindedir. Ayrıca okulumuza minibüs caddesi üzerinde meslek lisesi otobüs durağında(Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önü) inerek Esenkent istikametine doğru 5 dk. yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Okulumuz Petrol-İş mahalle muhtarlığının yanında bulunmaktadır.