İSTANBUL / KARTAL - Teğmen Burak Evirgen İlkokulu

Teğmen Burak Evirgen İlkokulu

Petroliş Mah. İzci Sok. No 12 Kartal/İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerini, çağın gereklerine uygun donanımlı teknolojik araçları kullanabilen hedefi olan değerlerine bağlı grup içerisinde sorumluluğunu yerine getiren sosyal çalışkan iradesi güçlü ve değerlerine bağlı yetiştiren çağdaş bir okul olmak.
Misyon
Okuyan, anlayan, araştıran, düşünen, soran, sorgulayan, çözüm odaklı düşünebilen, günceli çağdaş yaklaşımlarla değerlendiren, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi faydalı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, evrensel insani değerleri özümsemi, bilimsel düşünmeyi rehber edinen, kendine güvenen bireyler yetiştirmektir
....
Doğalgaz - Kalorifer
Ulaşım
Marmaray Başak İstasyonuna 850 Metre, 10 Dakikalık yürüme mesafesindedir. Kartal - Esenket minübüsleri ve otobüs(KM30) güzergahı üzerindedir. Ayrıca okulumuza minibüs caddesi üzerinde meslek lisesi otobüs durağında(Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önü) inerek Esenkent istikametine doğru 5 dk. yürüme mesafesindedir.
Servis mevcuttur.
Okulumuz Petrol-İş Mahalle Muhtarlığı´nın yanında bulunmaktadır.
Okulumuz Kartal İlçe Merkezin 1 km mesafede yer almaktadır.
Futbol Turnuvası, Geleneksel Çocuk Oyunları
eTwinning, Beslenme Dostu Okul Projesi, Sıfır Atık Projesi